Betta på din favorithäst!

Travsporten har aldrig varit större och det är många entusiaster som samlas när det är tävlingsdags. Om man inte kan vara på plats på travbanan så bänkar man sig framför en TV för att följa loppet.

Det är spännande och intressant som det är bara genom att följa loppet, se hästarna och kuskarna ge allt de har att ge, höra kommentatorerna som gör det hela ännu mer spännande och är du på plats så känner du av publikens stämning som är något utöver det vanliga.

Men vill man ha en extra nagelbitare ska man givetvis spela på hästarna inför loppet som du ska se. Det kan du göra genom att spela på plats på tävlingsdagen om du är där live eller så kan du lämna in ditt speltips i en kiosk innan loppets början eller som ett tredje alternativ kan du spela på hästarna på nätet.

På så sätt blir du ännu mer delaktig i loppet som går och det hela kommer bli ännu mer spännande och intressant. Du kommer att ha stenkoll på din häst, lyssna efter din hästs startnummer när kommentatorerna pratar och hålla tummarna hårt när det är dags för hästarna att springa upp på upploppet.

Är du väl insatt i travsporten kanske du är helt säker på vilken häst i startfältet som kommer att göra bäst ifrån sig. Kanske är det en som alltid vinner eller så har du koll på en bubblare som du tror överraskar. Man måste inte vara helt insatt för att spela, det går givetvis bra att bara göra en chansning om du till exempel är på en tävling för första gången och bara vill känna på känslan fullt ut.

Antingen går du därifrån med lite mer pengar i plånboken sedan tidigare och en lättnat över att det gick vägen och du nu kan andast ut, eller så kommer du ha en aning mindre pengar och kanske bli något besviken över dagens utgång. Men garanterat är att du inte kommer att ångra dit besök på travbanan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *